Nesiseka jums su siemkute
O mes nenusimenam. Dabar finale palaikysim italus.
Karpio bala |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Karpio bala » Futbolas , krepšinis , tenisas ir kt. » LONDON 2012 > Eurobasket 2013 > FIBA WORLD CUP 2014 > Eurobasket 2015
Nesiseka jums su siemkute
O mes nenusimenam. Dabar finale palaikysim italus.
Dabar finale palaikysim italus.
Vadinasi vėl praloš
Vadinasi vėl praloš
Tikėsimės, su mūsų palaikymu turėtų taip būti, dar nei viena komanda nelaimėjo už kurią sirgau.
Matai, Frau Merkel neatejo saviskiu palaikyti ir......... prakiso.....
Ispanija lieka Europos čempionų soste - finale ispanai net 4:0 sutriuškino Italiją
Ispanijos futbolininkams pavyko padaryti tai, ko iki šiol dar nebuvo pavykę nė vienai ekipai. Ispanai sekmadienio vakarą triumfavo Kijeve (Ukraina) vykusiame Europos futbolo čempionato finale, kuriame 4:0 (2:0) įveikė Italijos ekipą. Iki šiol nė viena ekipa nebuvo ne tik apgynusi Senojo žemyno čempionės titulo, bet ir laimėjusi trijų stambių turnyrų iš eilės – ispanai laimėjo Europos čempionatus (2008 ir 2012 m.) bei pasaulio pirmenybes (2012 m.).
Ispanija - Italija
[взломанный сайт][взломанный сайт][взломанный сайт][взломанный сайт][взломанный сайт][взломанный сайт][взломанный сайт][взломанный сайт][взломанный сайт][взломанный сайт][взломанный сайт][взломанный сайт][взломанный сайт][взломанный сайт][взломанный сайт][взломанный сайт][взломанный сайт][взломанный сайт][взломанный сайт][взломанный сайт][взломанный сайт][взломанный сайт][взломанный сайт][взломанный сайт][взломанный сайт]
----------------------- xxxxxxxxxxxxxxxxxx ------------------------
Ispanija - Europos čempionai
karpis baigė EURO 2012 apžvalgą
![]()
Dabar lauksim Pasaulio futbolo čempionato FIFA 2014 , Brazilijoj
Paskutinė finalo minutė.
Atėmė teises
Atėmė teises
Kokias?
Nu va
Man dar rodo.
Man dar rodo.
Tu turbūt bendradarbiauji su UEFA
IR ČIA NERODO
Ai, ištryniau ir bus spakaina.
Olimpinės atrankos turnyrą Lietuvos rinktinė pradėjo gražia ir įtikinama pergale prieš Venesuelą
Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė pergalingai pradėjo savo žygį link 2012 metų Londono olimpiados. Venesuelos sostinėje Karakase mūsiškiai ankstų trečiadienio rytą B grupės mače susitiko su olimpinės atrankos turnyro šeimininke Venesuelos komanda ir įtikinamai nugalėjo varžovus rezultatu 100:82 (23:21, 26:15, 31:28, 20:18).
Mantas Kalnietis, Linas Kleiza ir Kęstutis Kemzūra
Olimpinės atrankos turnyrą Lietuvos rinktinė pradėjo gražia ir įtikinama pergale prieš Venesuelą
Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė pergalingai pradėjo savo žygį link 2012 metų Londono olimpiados. Venesuelos sostinėje Karakase mūsiškiai ankstų trečiadienio rytą B grupės mače susitiko su olimpinės atrankos turnyro šeimininke Venesuelos komanda ir įtikinamai nugalėjo varžovus rezultatu 100:82 (23:21, 26:15, 31:28, 20:18).
Mantas Kalnietis, Linas Kleiza ir Kęstutis Kemzūra
suvalge gyvus, saunuoliai
suvalge gyvus, saunuoliai
Čia jiems už tuos dūmus , kur tankai paleido
Lietuvos pralaimėjimas Nigerijai: išsaugota pirma vieta ir iš turnyro eliminuota Venesuela
Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį žaidė antras 2012 metų Londono olimpiados atrankos rungtynes Karakase. Šįkart mūsiškių varžovė buvo atletiška Nigerijos nacionalinė komanda. Mūsiškiai pralaimėjo beveik visas rungtynes pirmavusiems varžovams 80:86 (20:20, 18:21, 19:26, 23:19), bet išsaugojo pirmą vietą grupėje.
Lietuviams (+12) pirmą poziciją grupėje būtų garantavusi net ir nesėkmė ne didesniu nei 9 taškų skirtumu, o už ketvirtfinalio borto K. Kemzūros ekipa būtų likusi, jei tik pralaimėtų Nigerijai daugiau nei 34 taškais.
Martynas Pocius
Lietuva nervų kare įveikė Puerto Riką ir pateko į olimpinės atrankos pusfinalį
Lietuvos vyrų nacionalinė krepšinio rinktinė Venesuelos sostinėje Karakase naktį iš penktadienio į šeštadienį Lietuvos laiku žaidė 2012 metų Londono olimpinių žaidynių atrankos turnyro ketvirtfinalio etapo susitikimą su Puerto Riko komanda ir nugalėjo varžovus po itin įtemptos kovos 76:72 (16:22, 24:16, 17:17, 19:17). Šios dvikovos laimėtoja Lietuva dėl olimpinio kelialapio dabar tęs kovą pusfinalyje su Dominikos Respublika, o puertorikiečiai važiuoja namo.
Šarūnas Jasikevičius baudomis pelno pergalingus taškus
Misija Karakase įvykdyta su trenksmu: lietuviai važiuoja į Londoną!
Naktį iš šeštadienio į sekmadienį Lietuvos vyrų nacionalinė krepšinio rinktinė Venesuelos sostinėje Karakase žaidė itin svarbias 2012 metų Londono olimpinių žaidynių atrankos turnyro pusfinalio rungtynes su Dominikos Respublikos komanda ir laimėjo jas rezultatu 109:83 (21:16, 31:20, 23:25, 34:22).Tokiu būdu lietuviai iškart užsitikrino kelialapį į olimpiadą, kuri jiems bus jau šeštoji iš eilės
Lietuvos krepšinio rinktinė
Misija Karakase įvykdyta su trenksmu: lietuviai važiuoja į Londoną!
Girdėjau Nors man tai visai nepatiko
Nusiritom iki tokio lygio , kad tiesioginiam etery taip elgemes , kaip ir beje treneris , ima time out , likus žaist 4 sekundes , o pirmauja 20 taškų . Tai didelė nepagarba priešininkui , vienu žodžiu , reik patiems mokėt elgtis , paskui reikalaut iš kitų , kad tave apšokinėtų , karoče , apsipazorino visi
Girdėjau
Nors man tai visai nepatiko
Nusiritom iki tokio lygio , kad tiesioginiam etery taip elgemes , kaip ir beje treneris , ima time out , likus žaist 4 sekundes , o pirmauja 20 taškų . Tai didelė nepagarba priešininkui , vienu žodžiu , reik patiems mokėt elgtis , paskui reikalaut iš kitų , kad tave apšokinėtų , karoče , apsipazorino visi
Neturiu nuomonės.
o kodėl ne?...........teisingi Lino Kunigėlio žodžiai, aš jam pritariu... .............kiek jau galima tą ignoravimą ir nesiskaitymą kęsti?....ką mes lietuviai-būrai?....................
o kodėl ne?...........teisingi Lino Kunigėlio žodžiai, aš jam pritariu...
.............kiek jau galima tą ignoravimą ir nesiskaitymą kęsti?....ką mes lietuviai-būrai?....................
Atsirado , pasaulio bamba
o kodėl ne?...........teisingi Lino Kunigėlio žodžiai, aš jam pritariu...
.............kiek jau galima tą ignoravimą ir nesiskaitymą kęsti?....ką mes lietuviai-būrai?....................
Man irgi patiko, nors ir žuviukas turi racijos.
Blemba , vienintelė šalis Europoj , kuri neturi nė vieno stadiono , atitinkančio UEFA reikalavimų , ... gėda
Ir jie dar kitus pizdavoja , ubagai sušalę , ir Olimpiadoj jau nebus mylima mūsų komanda , tuoj turėsim reputaciją kaip jugai
..................................................................INTELIGENTAS MAT ATSIRADO...............
......INTELIGENTAS MAT ATSIRADO...............
Čia aš ne apie tave
Вы здесь » Karpio bala » Futbolas , krepšinis , tenisas ir kt. » LONDON 2012 > Eurobasket 2013 > FIBA WORLD CUP 2014 > Eurobasket 2015