sveiki is ryto, kas sveiki
A tu domiesi sportu ?
Karpio bala |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Karpio bala » Futbolas , krepšinis , tenisas ir kt. » LONDON 2012 > Eurobasket 2013 > FIBA WORLD CUP 2014 > Eurobasket 2015
sveiki is ryto, kas sveiki
A tu domiesi sportu ?
Dingo mano žinutės, ot žuvėkas.
.................rakinėtojas-karpis
Aš už OLANDUS baldielinsiu, kaip visada.
Aš už OLANDUS baldielinsiu, kaip visada.
Подпись автора
....................................................olandai rudžiai
Man tinka.
Ne visi olandai Rudžiai.Gullitai
Ruudas Gullitas
Ne visi olandai Rudžiai.Gullitai
a anas grindų šepetį ant savo makuperio užsidėjęs
jau prasidėjo.
jau prasidėjo.
Galėtų HD visas rungtynes transliuot
Pastačiau , kad lenkai laimės 1 - 0
Pastačiau , kad lenkai laimės 1 - 0
Jau 1 įkalė.
Jau 1 įkalė.
Būt gerai , kad daugiau įvarčių nebūtų , nes kitaip mano bilietas plauks
Galėtų HD visas rungtynes transliuot
Patiko HD?
Būt gerai , kad daugiau įvarčių nebūtų , nes kitaip mano bilietas plauks
Aš noriu, dzin man tavo bilietas.
Geros rungtynės, tik sulaukiu per skype skambučio iš Londono ir varau įdėmiai žiūrėt. Duoda graikams vėjo.
Patiko HD?
Jooo , tenisą dabar žiūriu per HD
Jooo , tenisą dabar žiūriu per HD
Tai fulės nežiūri?
Tai fulės nežiūri?
Žiuriu , tik ne per HD , tenisas ten tiesiogiai transliuojamas
Vsio , ajnu į banką , sąskaitą patuštint , kitom rungtynėm , šitos jau man baigėsi
EURO-2012 prasidėjo dramatiškomis Lenkijos ir Graikijos lygiosiomis
Varšuvoje rungtynėmis tarp Lenkijos ir Graikijos nacionalinių rinktinių prasidėjo XIV Europos futbolo čempionatas. Vieni Senojo žemyno pirmenybių šeimininkų lenkai A grupės susitikime 58 tūkst. žiūrovų akivaizdoje savo naujame nacionaliniame stadione jėgas išmėgino su 2004 metų Europos čempionais graikais. Pirmą sykį dvikova vyko po stogu - uždengtame stadione Atkaklus mūšis baigėsi lygiosiomis 1:1. Pirmą įvartį smūgiu galvą 17-ą minutę pelnė Robertas Lewandowskis, o rezultatą 50-ą minutę išlygino Dimitris Salpingidis.
70-ą minutę graikai turėjo galimybę persverti santykį, bet Georgios Karagounis nerealizavo 11 metrų baudinio
Vasilios Torosidis ir Maciejus Rybus
Rusija įtikinama pergale prieš Čekiją pradėjo Europos čempionatą
Europos čempionato A grupės antras rungtynes Vroclavo municipaliniame stadione penktadienio vakarą žaidė Rusijos ir Čekijos nacionalinės rinktinės. Rusai, kurie vadinami vienais Senojo žemyno pirmenybių favoritų, iškovojo įtikinamą pergalę rezultatu 4:1 (2:0). Rusai jau po pirmo kėlinio pirmavo 2:0, kai įvarčius pelnė Alanas Dzagojevas 15-ą ir Romanas Širokovas 24-ą minutėmis. Antro kėlinio pradžioje 52-ą minutę Vaclavas Pilaržas sušvelnino santykį - 1:2. Kai čekai didelėmis pajėgomis stengėsi išlyginti rezultatą, A. Dzagojevas 79-ą minutę įmušė trečią įvartį, o netrukus (82-ą min.) Romanas Pavliučenka pradėjo varžovų triuškinimą - 4:1
Rusijos rinktinės žaidėjai džiaugiasi įvarčiu
O rusai išvis vakar davė vėjo, gaila čekų.
Ale sako : kas gerai pradeda , blogai baigia
Jooo , rusai gerai sulošė , kontrolines su mumi tai lygiom sužaidė , nenorėjo parodyt ką gali
, o dabar kaip žveris ėjo
Ale sako : kas gerai pradeda , blogai baigia
Jooo , rusai gerai sulošė, kontrolines su mumi tai lygiom sužaidė , nenorėjo parodyt ką gali
, o dabar kaip žveris ėjo
Dar daug įdomybių laukia, gaila šiandien fulės nematysiu.
Dar daug įdomybių laukia, gaila šiandien fulės nematysiu.
Galoj gi įrašą padaryt gali
Galoj gi įrašą padaryt gali
O, rimtai gi, dėkui. Užstačiau jau.
Vieni iš EURO-2012 favoritų olandai pralaimėjo Danijos rinktinei
Šeštadienį Europos futbolo čempionatą pradėjo ir B grupės komandos - 19 val. Charkove susitiko Nyderlandų ir Danijos rinktinės. Nors tarpusavio rungtynių statistika danams nebuvo palanki, būtent jie šventė pergalę 1:0 (1:0) ir bent laikinai tapo grupės lyderiais.
Danijos futbolininkai švenčia pergalę prieš Nyderlandų rinktinę
M.Gomezo įvartis galva lėmė Vokietijos rinktinės pergalę prieš portugalus
Antrose 2012 metų Europos futbolo čempionato B grupės rungtynėse Lvove susitiko dvi itin aukštai vertinamos rinktinės - Vokietija ir Portugalija. Ši dvikova, kurios kaina dar padidėjo po to, kai pirmame mače danai kiek nelauktai 1:0 (1:0) įveikė olandus, taip pat baigėsi minimaliu rezultatu - 1:0 (0:0) laimėjo vokiečiai.
Mario Gomezas ir Pepe
Europos grandai – italai ir ispanai – išsiskyrė taikiai
Lenkijoje ir Ukrainoje tęsiasi Europos futbolo čempionatas, o sekmadienį kovos prasidėjo C grupėje. Pirmoje sekmadienio dvikovoje Gdanske pasaulio ir Europos čempionai ispanai bei Italijos ekipa po gražios ir atkaklios kovos išsiskyrė taikiai – 1:1 (0-0).
Antonio Di Natale muša įvartį į Ikero Casillaso ginamus vartus
Sėkmės lydėti kroatai 3:1 pranoko blankiai rungtyniavusius airius
Pergalę sekmadienį iškovojo sėkmės lydėta bei gana kurioziškus įvarčius pelniusi Kroatijos ekipa 3:1 (2:1) įveikusi Airijos rinktinę. Visgi kroatai didžiąją rungtynių dalį diktavo savo sąlygas, o airiai sekmadienio rungtynėse rungtyniavo gana blankiai.
Mario Mandžukičius muša įvartį
Aikštėje dominavę prancūzai nesugebėjo įveikti Anglijos rinktinės
Pirmadienį 2012 metų Europos futbolo čempionatą pradeda paskutinės keturios jo dalyvės - D grupės komandos: Prancūzija, Anglija, Ukraina ir Švedija. Pirmose rungtynėse Donecke prancūzai ir anglai išsiskyrė taikiai - 1:1 (1:1).
Stevenas Gerrardas, Alou Diarra ir Joleonas Lescottas
Du A.Ševčenkos įvarčiai galva lėmė Ukrainos rinktinės pergalę prieš švedus
Paskutinėse 2012 metų Europos futbolo čempionato pirmo grupių varžybų turo rungtynėse Kijeve susitiko D grupės komandos - Ukrainos ir Švedijos rinktinės. Ukrainiečiai pirmi praleido įvartį, bet du taiklūs 35-erių metų veterano Andrejaus Ševčenkos smūgiai lėmė šeimininkų pergalę 2:1 (0:0).
Andrejus Ševčenka
P.S. šiandien dar ir pinigų išlošiau
Вы здесь » Karpio bala » Futbolas , krepšinis , tenisas ir kt. » LONDON 2012 > Eurobasket 2013 > FIBA WORLD CUP 2014 > Eurobasket 2015