Žiūriu , net nesitiki
Kaip norėtūsi pergalės.
Karpio bala |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Karpio bala » Futbolas , krepšinis , tenisas ir kt. » LONDON 2012 > Eurobasket 2013 > FIBA WORLD CUP 2014 > Eurobasket 2015
Žiūriu , net nesitiki
Kaip norėtūsi pergalės.
Kaip norėtūsi pergalės.
Neištemps net lygiųjų
Neištemps net lygiųjų
Valioooo , ištempė
Pasaulio čempionato atranka: Lietuvos rinktinė ir antrą kartą nenusileido slovakams
Penktadienį trečiame pagal dydį Slovakijos mieste Žilinoje į kovą stojo 2014 metų pasaulio čempionato Europos zonos G grupės atrankos komandos - Slovakija ir Lietuva. Kaip ir pirmasis abiejų rinktinių mačas, vykęs rugsėjį Vilniaus LFF stadione, šis baigėsi lygiosiomis 1:1 (1:1).
Mindaugas Panka ir Marekas Hamšikas
vos ne vos šiaip ne taip
Valioooo , ištempė
Sakyčiau visai neblogai, kad kiek rimtesnio finansavimo būtų galima turėti neblogą komandą. Kaip norėčiau...
Sakyčiau visai neblogai, kad kiek rimtesnio finansavimo būtų galima turėti neblogą komandą. Kaip norėčiau...
Gal Romanovas po savo sparnu priims
Gal Romanovas po savo sparnu priims
Aina jis nachui, debilas.
Aina jis nachui, debilas.
va cia tai tiesiai i dešimtuką
Karjeros pergalė: R.Berankis ATP turnyre Hjustone pranoko buvusią antrą pasaulio raketę
Geriausias Lietuvos tenisininkas 22-ejų metų Ričardas Berankis (ATP-77) ATP „World Tour 250“ serijos turnyre „US Men's Clay Court Championship“ Hjustone pateikė sensaciją - jis aštuntfinalyje 6:3, 6:3 pranoko buvusią antrą, o dabar 14-ą pasaulio raketę 35-erių metų vokietį Tommy Haasą.Tai - aukščiausią reitingą turintis varžovas, kurį R. Berankiui kol kas yra pavykę nugalėti per savo karjerą.Dvikova, kurioje dominavo R. Berankis, truko 1 valandą 15 minučių.
Ričardas Berankis
„Žalgiris“ po beveik dvejų metų pertraukos pralaimėjo „Lietuvos ryto“ komandai
Šeštadienį Kaune finišavo reguliarusis Lietuvos krepšinio lygos čempionato sezonas. Paskutinis reguliariojo sezono mačas krepšinio gerbėjų nenuvylė - dramatiškas susitikimas tarp Kauno „Žalgirio“ ir Vilniaus „Lietuvos ryto“ baigėsi sostinės komandos pergale po pratęsimo rezultatu 73:70. Kauniečiai išbarstė šiame mače turėtą 17 taškų persvarą.
Mindaugas Kuzminskas
Dviratininkas A. Kruopis lenktynėse Turkijoje išvengė griūties ir šventė pergalę
Lietuvos dviratininkas Aidis Kruopis, kuris atstovauja „Orica-GreenEdge“ komandai, pirmadienį laimėjo Turkijoje vykstančių daugiadienių lenktynių „Presidential Cycling Tour of Turkey“ antrą etapą. Tai – pirma 26-erių metų lietuvio pergalė šį sezoną. A. Kruopis 150 km nuvažiavo per 3 val. 23 min. 54 sek. Antras finišavo italas Marco Coledanas („Bardini-CSF“), o trečias – vokietis Andre Greipelis („Lotto-Belisol“).
Aidis Kruopis (dešinėje)
visur tu lietuviu..va CIA YRA IR MANO ANUKAS....LONDONE ,CEMPIONATE..PIRAMA VIETA....
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ … 5621_n.jpg
Отредактировано tata (2013-04-28 15:39:10)
visur tu lietuviu..va CIA YRA IR MANO ANUKAS....LONDONE ,CEMPIONATE..PIRAMA VIETA....
https://www.facebook.com/photo.php?fbid … amp;ref=nf
Puslapio, kurį norite peržiūrėti, šiuo metu neįmanoma parodyti. Jis gali būti laikinai nepasiekiamas, nes ši nuoroda jau nebegalioja arba neturite teisės šio puslapio matyti.
Ir kuris čia tavo ?
Ir kuris čia tavo ?
Glavniausias..vartininkas
Glavniausias..vartininkas
Ir kieno vartus gina ? Kokiam klubui priklauso ?
Ir kieno vartus gina ? Kokiam klubui priklauso ?
kal londono Celsiui dave ..tai zinau,reikia pas sunu paklaust info
kal londono Celsiui dave ..tai zinau,reikia pas sunu paklaust info
Na jei su Čelsiu lošė , tai jau geram klubui priklauso
Kiek žinau , tai yra pagrindiniai - Chelsea , Arsenal , Fulham , Tottenham ...
Na jei su Čelsiu lošė , tai jau geram klubui priklauso
Kiek žinau , tai yra pagrindiniai - Chelsea , Arsenal , Fulham , Tottenham ...
kazkoks Royal Falcons fc,jei teisingai supratau
kazkoks Royal Falcons fc,jei teisingai supratau
Yra yra
Va kiek išlošiau vakar
...pragersi aš......į škerpėtką?.....
...pragersi aš......į škerpėtką?.....
Tai kad aš negeriu ... be tavęs
Tai kad aš negeriu ... be tavęs
Tai taupyk! Jau kai grįšiu!!!!!! Ot tai gersim abu! O gal ir ne visai abu.....
Tai taupyk! Jau kai grįšiu!!!!!! Ot tai gersim abu! O gal ir ne visai abu.....
kiba tu jau ne viena..biski nescia gal :d
kiba tu jau ne viena..biski nescia gal :d
Nu ir mintys pas tave, Tata!!!!!! Čia nėra kam taip....... su manim......
Aš maniau, gal tave į kompaniją pasikviesim, ar kokį .......jaunesnį.
ar kokį .......jaunesnį.
aga,,geriau
aga,,geriau
Sako - senas arklys vagos negadina.... pats žinai.....
Žiū - Karpis tuoj išgrūs iš čia už blevyzgas...... Čia juk rimta tema...... [взломанный сайт]
Вы здесь » Karpio bala » Futbolas , krepšinis , tenisas ir kt. » LONDON 2012 > Eurobasket 2013 > FIBA WORLD CUP 2014 > Eurobasket 2015