Irkluotojai S.Ritteris ir R.Maščinskas plauks
Įdomu tik ar toli?
Karpio bala |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Karpio bala » Futbolas , krepšinis , tenisas ir kt. » LONDON 2012 > Eurobasket 2013 > FIBA WORLD CUP 2014 > Eurobasket 2015
Irkluotojai S.Ritteris ir R.Maščinskas plauks
Įdomu tik ar toli?
Blemba , bet kaip mane nervuoja tie korespondentai , studijoj , Palangoj , Londone , nu iš kur juos iškrapštė , tokius "specus" , net man žandai rausta žiūrint teliką
a kas ten vyksta.ko karpis rausta dabar?.... ............pavojus, karpis lašišinu tampa...............
a kas ten vyksta.
Geriau jau nematyt
Geriau jau nematyt
greitai rodyk.bais ciekava, kas ten per pekla............
greitai rodyk.bais ciekava, kas ten per pekla............
Nu įsijunk teliką , Londoniadą , ar kaip ji ten , ir pamatysi , neturėsi akių kur dėt iš gėdos
Nu įsijunk teliką ir pamatysi , neturėsi akių kur dėt iš gėdos
a kokį kanalą įjungt?
a kokį kanalą įjungt?
Kokį kokį ... , mūsų , LRT
supratau...........
V.Janušaitis nepateko į 200 metrų kompleksinio plaukimo rungties finalą
30-metis Lietuvos plaukikas Vytautas Janušaitis Londono olimpinių žaidynių vyrų 200 metrų plaukimo kompleksiniu būdu pusfinalyje nuotolį įveikė per 2:00,13, užėmė 6-ą vietą ir į finalą nepateko. Galutinėje įskaitoje mūsiškis - 13-as tarp 16-os varžovų.
Vytautas Janušaitis
Dviratininkas R.Navardauskas asmeninėse lenktynėse laikui užėmė 21-ą vietą
Trečiadienį Londono olimpinėse žaidynėse vyko dviračių sporto asmeninės lenktynės laikui. Jose vienintelis Lietuvos atstovas Ramūnas Navardauskas 44 km nuotolį įveikė per 55 minutes 12,32 sekundės ir užėmė 21-ą vietą. Lietuvis trasoje aplenkė šešiolika varžovų ir nuo čempiono atsiliko 4 minutėmis 57,51 sekundės.
Ramūnas Navardauskas
Blemba , bet kaip mane nervuoja tie korespondentai , studijoj , Palangoj , Londone , nu iš kur juos iškrapštė , tokius "specus"
, net man žandai rausta žiūrint teliką
Mane jie irgi užknisa. Atrodo vėl AMEN krepšiniui, matyt nei iki bronzos nedatems.
Antra nesėkmė: Lietuvos rinktinė neatsilaikė prieš Prancūziją
Ketvirtadienį Londone olimpinių žaidynių vyrų krepšinio turnyre į trečią kovą stojo Lietuvos rinktinė (1/2) - ji trečiose A grupės rungtynėse 74:82 (21:25, 22:14, 9:20, 22:23) nusileido Prancūzijos atstovams (2/1) ir komplikavo savo padėtį turnyro lentelėje
Lietuva - Prancūzija
..................VAJEZAU
A ko tu tikėjaisi ?
A ko tu tikėjaisi ?
.ko ko ko ...ko ir visi tikėjosi
Tiksliai.
Įdomu tik ar toli?
Netoli ...
Irkluotojams R.Maščinskui ir S.Ritteriui nepavyko iškovoti olimpinio medalio
Ketvirtadienį Londone vykusiame olimpinių žaidynių vyrų porinių dviviečių 2000 metrų irklavimo varžybų finale Lietuvos atstovai Rolandas Maščinskas ir Saulius Ritteris (6:42,96 sek.) užėmė šeštą vietą ir liko be olimpinių apdovanojimų.
Saulius Ritteris, Rolandas Maščinskas
Irkluotojams R.Maščinskui ir S.Ritteriui nepavyko iškovoti olimpinio medalio
Įtariu kad Lietuva tik ir turės vieną medalį, ir tas liks Londone.
Boksininkas E.Petrauskas įtikinamai laimėjo antrą kovą ir pateko į ketvirtfinalį
Lietuvos boksininkas 20-metis Evaldas Petrauskas Londono olimpinių žaidynių bokso turnyro svorio kategorijos iki 60 kilogramų antroje savo kovoje - aštuntfinalyje - ketvirtadienio vėlų vakarą susitiko su 22-ejų metų Turkijos atstovu Fatihu Kelesu ir nugalėjo priešininką rezultatu 16:12 (6:3, 4:3, 6:6).
Evaldas Petrauskas
S.Krupeckaitė dviračių treko keirino rungtyje užėmė septintą vietą
Londono olimpinių žaidynių dviračių treke kovoje medalių nepasisekė pajėgiausiai Lietuvos dviratininkei Simonai Krupeckaitei. Ji dalyvavo keirino rungties važiavime tik dėl 7-12 vietų ir įtikinamai jį laimėjo. Lietuvos dviratininkė žaidynėse užėmė septintą vietą.
Simona Krupeckaitė
Irkluotojas M.Griškonis Londono olimpinėse žaidynėse - aštuntas
Vienvietininkas Mindaugas Griškonis penktadienį vykusiame Londono olimpinių žaidynių 2000 metrų irklavimo varžybų mažajame finale dėl 7-12 vietų finišavo antras (7:15,32 sek.) ir iškovojo galutinę aštuntą poziciją
Mindaugas Griškonis
Londono olimpinių žaidynių dviračių treke kovoje medalių nepasisekė pajėgiausiai Lietuvos dviratininkei Simonai Krupeckaitei. Ji dalyvavo keirino rungties važiavime tik dėl 7-12 vietų ir įtikinamai jį laimėjo. Lietuvos dviratininkė žaidynėse užėmė septintą vietą.
Man tas diedukas fainiausias, nu žiūrėjau ir žvengiau, nu tas jo veidas man toks juokingas, ir ta jo pyrda.
Irkluotojas M.Griškonis Londono olimpinėse žaidynėse - aštuntas
Geriau nei 9.
Geriau nei 9.
BAIK TYČIOTIS IŠ MŪSŲ OLIMPIEČIŲ
BAIK TYČIOTIS IŠ MŪSŲ OLIMPIEČIŲ
Kur tu čia matai tyčiojimasi? Yra kaip yra, o jei tau norisi verkaut, tai daryk tą vienas.
Yra kaip yra, o jei tau norisi verkaut, tai daryk tą vienas.
Tai kad nėr ko verkaut , kol kas viskas gerai
Tai kad nėr ko verkaut
, kol kas viskas gerai
Nu va, jau normaliau pradėjai rašyt, o tai ir tu kaip anglų mentai tuoj nacizmą įžiūrėsi.
Šiandien amerikonus mušim
Šiandien amerikonus mušim
Nu, nu.
Вы здесь » Karpio bala » Futbolas , krepšinis , tenisas ir kt. » LONDON 2012 > Eurobasket 2013 > FIBA WORLD CUP 2014 > Eurobasket 2015